Ik ben Anders - Open podium


We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  •  15 april 2023
     20:00 - 23:00
In 2009 maakte ik op de top van mijn midlife een carriere switch en begon aan een nieuw avontuur. Van 2009 tot 2015 studeerde ik aan Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam. Mijn afstudeervoorstelling ging over speeches. In 2016 stond ik in de finale van De Comedy Award Delft en in 2019 won ik de persoonlijkheidsprijs in de finale van het Utrechts Cabaret Festival.
Nu speel ik in theaters en bij bedrijfsgelegenheden mijn cabaretvoorstelling: Onderweg!
Over onrust, belemmerende overtuigingen, dromen najagen en worden wie je kunt zijn. Dit doe ik samen met pianist Arend Jan Schimmel. De voorstelling kan deels op maat worden gemaakt voor bedrijven.
Het doel waar ik aan werk: een avondvullende theatertour!
Op dit moment zijn we begonnen met het try outen voor mijn eerste avondvullende voorstelling. Het doel is dus om uiteindelijk een theatertour te gaan spelen. Ik zet het maar even zwart of wit. Hoe spannend ik dat ook vind. Maar..stap voor stap. Vallen en opstaan. En weer doorgaan. 
Maarten is afgestudeerd civiel ingenieur, maar daar zijn mensen minder van onder de indruk dan hij zou willen. Maarten bekijkt dingen net op een andere manier. Daar heeft hij verder alleen zichzelf mee. Maarten is breed geïnteresseerd – behalve in jouw kinderen – en gedraagt zich het liefst sociaal wenselijk. Belangrijk voor hem is dat hij goed overkomt. Zoals nu. (Toch!?)
Ik stel jullie voor aan MaartenMaarten Bakker (16 jaar) zingt en begeleidt zichzelf op piano. Hij speelt bekende nummers van o.a. Elton John, Beatles en Ramses Shaffy op geheel eigen wijze. Hij heeft inmiddels ook een eigen repertoire opgebouwd. Volgens Maarten is het belangrijkste dat muziek je raakt. Meer informatie is eventueel te vinden op mijn website: www.maartenbakker.nl

Kaartjes: Online, Zeeheldentheater.nl of aan de kassa

Komen jullie ook?
Het wordt weer een fantastisch, leuk NIEUW theater seizoen!
Met oude & nieuwe gezichten.
Hopelijk tot snel in het groenste theater van Den Haag.

Liefs,
André Anders.

Ik stel jullie voor:

YouTube filmpje:


Zaterdag 15 april 2023

20:00

Prijzen v.a. €6.25


Genre:

Cabaret, Muziektheater, Ontspanning, overig, Stand-up Comedy, Talentenjacht, Theater, Toneel, Volwassenen Theater

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.