De MIX

De Mix logo

info@demixwereldmuziek.nl

Stichting De MIX Wereldmuziektheater organiseert uiteenlopende culturele activiteiten voor jong en oud in het Zeeheldentheater te Den Haag. Ontmoetingen tussen diverse culturen (wereldmuziek) staat voorop. Waar mogelijk wordt samengewerkt met diverse maatschappelijke organisaties op het gebied van Cultuur en Welzijn (o.a. stichting Xtra/st.Mooi). Ook projecten van derden worden zo mogelijk  ondersteund.

DIVERSE PROJECTEN
‘Samen uit Samen thuis voor oud en jong’ (2015)

Sust website

Een project waarbij oud en jong overdag worden samengebracht bij sprankelende familie-voorstellingen in het Zeeheldentheater. Ouderen uit zorginstellingen en kinderen van de BSO’s (buitenschoolse opvang) hebben gratis toegang. Vanaf januari 2016 zal het aanbod bestaan uit Musicals, Muziektheater, Toneel, Klassiek Ballet en Cabaret (10 verschillende programma’s).

KOOR ‘Mixed Cultures’ (2020)

Koor Mixed Website

Het multiculti-koor ‘Mixed Cultures’ met liedjes uit de hele wereld repeteert op de dinsdagavond (20.15-22.00 uur) olv pianiste/dirigente Nicolet Heerema die afwisselt met dirigente Maria voor ’t Hekke.

BACKSTAGE (2020)

Backstage RS website

Onder de leiding van Andrea Noske wordt ieder jaar een musical gemaakt voor en door kinderen van 7-14 jaar. Zang, acteren en muziek staan voorop. Er vinden meerdere uitvoeringen plaats in het Zeeheldentheater aan het einde van het schoolseizoen. Er wordt van de Musical een DVD opgenomen. Repetities vinden plaats op de donderdagmiddag van 16.30-18.00 uur.

HET VERLATEN HOTEL (2015)

HvH Website

De Mix maakte op basis van het boek ‘Het verlaten Hotel’ een theaterprogramma voor en door jongeren (10-16 jaar) olv regisseuse Freya Ligtenberg en schrijfster Mirjam Elias (9 voorstellingen in 2015).

Lees meer op Facebook