Details Prijs Aantal:
OoievaarspasBekijk details + €6.25 (EUR)  
Gewoon ticketBekijk details + €12.50 (EUR)  
StudentenBekijk details + €10.00 (EUR)  


Online event registration and ticketing powered by Event Espresso

  •  23 maart 2024
     20:00 - 23:00

Programma volgt nog

Kaartjes: Online, Zeeheldentheater.nl of aan de kassa

Komen jullie ook?
Het wordt weer een fantastisch, leuk NIEUW theater seizoen!
Met oude & nieuwe gezichten.
Hopelijk tot snel in het groenste theater van Den Haag.

Ik stel jullie voor aan: Hermes

Hermes Ahmadi is sinds 2018 op diverse podia te vinden door Nederland, België en Duitsland! Zijn humor komt uit de raarste hoeken en gaten en met veel energie neemt hij het publiek mee in zijn avonturen door verschillende plaatsen en met verschillende mensen. Hermes schopt het liefst de heilige huisjes omver, maar wel met de beste bedoelingen! Dus als je houdt van persoonlijke verhalen, grappen over de viandel en een levendige ervaring, dan ben je hier op het juiste adres.

Hermes heeft in de finales gestaan van o.a. Puck’s Cabaret Talent en Leeuwarder Comedy Festival. Sinds 2023 tourt hij met zijn eerste avondvullende voorstelling, in zowel in het Nederlands als in het Engels: U Bevindt Zich Hier/You Might be Here. Tijdens deze voorstelling vertelt Hermes over zijn leven als Afghaanse vluchteling in Nederland, met hilarische anekdotes, persoonlijke ervaringen en natuurlijk de nodige dosis humor!

hermesahmadi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik stel jullie voor aan Elena Cornelissen

Elena is dochter van een operazangeres en groeide op met Tchaikovsky en Mozart. Gaandeweg kwam zij meer in aanraking met artiesten zoals Nirvana, Adele en Lana Del Rey waardoor zij eigen muziek begon te componeren. Elena’s muziek is een mengsel tussen alternatieve pop en klassieke muziek. Als contralto heeft ze een lage stem maar een groot bereik (2,5 octaven).

 

 

 

 

 

 

 

Ik stel jullie voor aan Paula

Paula Liebe ontving haar klassieke zangopleiding gedurende haar 20-jarig avontuur in Mexico. Daar produceerde zij ook verschillende variété en comedy shows in haar eigen theater Café.  Kort na terugkomst in Nederland overleed haar echtgenoot en daarop volgde een jarenlange dakloosheid.

Dit vormen de ingrediënten voor een maatschappijkritische cabaretvoorstelling waarin scherp komische en gewaagde scènes afgewisseld worden door vermakelijke muzikale omlijstingen.

 


Zaterdag 23 maart 2024

20:00

Prijzen v.a. €6.25


Genre:

Cabaret, Muziektheater, Ontspanning, overig, Stand-up Comedy, Talentenjacht, Theater, Toneel, Volwassenen Theater

Details Prijs Aantal:
OoievaarspasBekijk details + €6.25 (EUR)  
Gewoon ticketBekijk details + €12.50 (EUR)  
StudentenBekijk details + €10.00 (EUR)  


Online event registration and ticketing powered by Event Espresso