Sjaak Bral TheaterCafé De Mix


We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  •  14 mei 2023
     15:30 - 17:30

“Ik ben wel eens vergeleken met Wim T. Schippers, omdat ik op zoveel verschillende manieren creatief bezig ben. En ik moet zeggen, ik vind dat een heel groot compliment – voor Wim T. Schippers.”

Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Niets menselijks is mij vreemd’.

Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Sjaak Bral begint zijn carrière in 1992, na een turbulent optreden in het Veronica programma rur en een spraakmakend interview in het radioprogramma ‘De Avondspits’. Zijn talent en humor blijken perfect in het theater te passen, waar Sjaak binnen twee jaar een succesvol stand-up comedian wordt. Een solovoorstelling blijkt een logische stap.

Sjaak beweegt zich daarbij op geheel eigen wijze door het theaterlandschap, niet gehinderd door enige voorkennis of de tirannie van aangeleerde wetmatigheden (hij doorliep geen opleiding en deed nooit mee aan wedstrijdcabaret). Na 12 theaterprogramma’s, 21 oudejaarsconferences en meer dan tweeduizend optredens is duidelijk dat het publiek hem omarmt. Recensenten zijn in complete verwarring – maar loven zijn eigenzinnige talent.


Zondag 14 mei 2023

15:30

Prijzen v.a. €6.25


Genre:

Cabaret, Ontspanning, Stand-up Comedy, TheaterCafé De Mix, Volwassenen Theater

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.