We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  •  20 januari 2024
     20:00 - 23:00

Try-out kleinkunstavond

Kaartjes: Hier online (scrol naar beneden) of aan de kassa

Komen jullie ook? Het wordt weer een fantastisch, leuk NIEUW theater seizoen! Met oude & nieuwe gezichten. Hopelijk tot snel in het groenste theater van Den Haag.


IK STEL JULLIE VOOR AAN …

Ik stel jullie voor aan: Koko Cherry

Coverband Koko Cherry, bestaand uit Cerise en haar vier mannen, gaat het theater in. Luisterliedjes uit de 60′ tot en met de 00′, met een blues, jazzy en rock & roll- sound.
Kom kijken, luisteren en waag misschien een klein dansje.

 

Ik stel jullie voor aan: Simone van Nederpelt

Sprookjes vergaan en Sprookjes bestaan is mijn nieuwe theaterstuk wat ik uit mag gaan proberen bij het open podium van André Anders. Vaak wordt er aan mij gevraagd: is alles echt gebeurd wat je vertelt in het theater? Nee, niet alles, maar wat ik maak is wel uit het leven gegrepen. De rauwe en de wonderschone randjes.
Kijk om je heen en je ziet Theater!

 

Ik stel jullie voor aan: Michael Mars

Michael Mars is een geweldige artiestennaam. Echter, hij heeft hem al sinds zijn geboorte. Hoeveel hij ook zijn best doet, een échte artiest is het niet. Wat hij wel is? Hij is slungelig, lang, heeft een scheve bek en is sociaal onhandig als de pest. Hij staat bekend om zijn grievende humor richting zichzelf – én oh, daar heeft hij genoeg over te vertellen. Hij pakt altijd de sympathie van zijn publiek, heeft een hart van goud en is nog trouwer dan een hond.


Zaterdag 20 januari 2024

20:00

Prijzen v.a. €6.25


Genre:

Cabaret, Concert, Jazz, Muziektheater, Ontspanning, overig, Stand-up Comedy, Talentenjacht, Theater, Toneel, Volwassenen Theater

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.