Ik ben Anders - Open podium


We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • 10 juni 2023
    20:00 - 23:00

Kaartjes: Online, Zeeheldentheater.nl of aan de kassa

Komen jullie ook?
Het wordt weer een fantastisch, leuk NIEUW theater seizoen!
Met oude & nieuwe gezichten.
Hopelijk tot snel in het groenste theater van Den Haag.

Liefs,
André Anders.

Zaterdag 10 juni de laatste Ik ben Anders van dit theaterseizoen Ik stel jullie voor aan Arno all the way from België

Arno Moens is een Belgische acteur, dichter en cabaretier die op zijn zevende al sketches schreef en speelde voor klasgenoten. Die noodzaak is alleen maar gegroeid en gelukkig ook gerijpt. Je kent hem misschien van In Vlaamse Velden, Familie, De Ludwigs, Chaussée d’Amour, Thuis of Lisa op televisie. Naast zijn tv-werk schrijft en speelt hij humoristische monologen waarvan de stijl schippert tussen comedy, filosofie, poëzie en theatrale absurditeiten.

Ik stel jullie voor aan Hugo:
Hugo van Eck is een cabaretier, zanger en schrijver van 26 jaar oud uit Den Haag. Na een vier jaar durende opleiding aan de Paul van Vliet academie in diezelfde stad trok hij vol enthousiasme het land in met zijn voorstelling “Remise” en na een berg ervaring te hebben opgedaan door het hele land is het tijd voor hem om met iets nieuws te komen.
De afgelopen tijd is er door hem veel geschreven, geoefend en gelachen en nu mag het publiek meedoen. Met harde grappen maar een zachte persoonlijkheid neemt Hugo u mee langs een bescheiden tentoonstelling eigenaardigheden waar vaak achteloos langsgefietst wordt en 10 juni is het tijd om de fiets even op de standaard te zetten, misschien zelfs wel met een liedje!

Instagram: @eckhugovan

Ik stel jullie voor aan Hayo:
Mijn naam is Hayo Niewenhuis, afgestudeerd aan de Paul van Vliet Academie 2019. Niet lang na het ontvangen van de diploma ontstond er ineens een pandemie en was er bijzonder weinig te doen behalve een beetje aan mij fiets sleutelen en mijn goudvis gezelschap houden.
Niet alleen gooide de pandemie roet in het eten om mijn eerste solo-voorstelling de wereld in te slingeren, ook had ik last van een abominabel slecht karakter. 

Ik stel jullie voor aan Michelle
Ik ben Michelle, ik ben 31, dus loop al hard tegen mijn pensioenleeftijd aan en kom uit het Tsjernobyl van Zuid-Holland; Spijkenisse.
Ik zit nu in mijn laatste jaar van de kleinkunstopleiding aan de Paul van Vliet academie.
Binnenkort, (1 juli!) Speel ik mijn afstudeervoorstelling in het Zeeheldentheater.
Uit problemen kan je vaak humor halen, gelukkig heb ik genoeg problemen.
Wil je een stukje van mijn afstudeervoorstelling komen proeven? Kom gezellig kijken!

k stel jullie voor aan Elise Elise Reilingh is een veelzijdige theatermaakster die al vroeg ontdekte dat theater en muziek een absurdistisch soort orde kunnen brengen in onze toch vrij chaotische werkelijkheid. Dat bleek verder op geen enkele manier behulpzaam totdat ze zich in 2021 inschreef bij de Paul van Vliet Academie waar zij nu tweedejaars student is. In het zeeheldentheater presenteert zij een selectie liedjes en verhalen met als overkoepelend thema, dat ze er, als het een beetje mee zit, de tekst van uit het hoofd weet. Facebook


Zaterdag 10 juni 2023

20:00

Prijzen v.a. €6.25


Genre:

Cabaret, Muziektheater, Ontspanning, overig, Stand-up Comedy, Talentenjacht, Theater, Toneel, Volwassenen Theater

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.