Ik ben Anders - Open podium


Details Prijs Aantal:
Gewoon ticketBekijk details + €12.50 (EUR)  
StudentenBekijk details + €10.00 (EUR)  
OoievaarspasBekijk details + €6.25 (EUR)  


Online event registration and ticketing powered by Event Espresso

  • 11 juni 2022
    20:00 - 23:00

We mogen weer geheel coronaproof !
Komen jullie kijken en luisteren? Zaterdag 11 juni, in het duurzame Zeeheldentheater in Den Haag. Het leukste theater! Voelt steeds weer als thuiskomen voelen.

Organisatie: André Anders

FB Andre Anders

 

Ik stel jullie voor aan Bas

Bas Maassen studeerde Performance aan de Toneelacademie Maastricht. Later wijdde hij zich aan de muziek; aan het Koninklijk Conservatorium studeerde bij muziektheater en klassiek zang aan Codarts. Sinds die tijd speelt en maakt hij in projecten waar theater en muziek elkaar bevruchten en waan en werkelijkheid versmelten. Een veelzijdig talent waar we meer van zullen horen!

Mijn geliefde is jarig. Vandaag, morgen en altijd! Laten we het groots vieren met een bond samenraapsel van liederen, verhalen en gedichten. De revue zullen passeren: Tellegen, Antony Kok, Maassen en wie weet ook Rumi! We vieren het leven in al haar facetten, middels woorden, woede en taart!

 

Ik stel jullie voor aan Jildou

Jildou Kroes is een theatermaker die speelt, zingt en schrijft. Haar voorstellingen zijn puur en poëtisch, maar nooit zoet. Met haar afstudeersolo  ‘Zoute Slok Op’ stond ze op verschillende theaterfestivals in het land, waaronder Fringe en Theaterfestival Boulevard. De afgelopen jaren was ze te zien in producties van o.a. het Veemtheater, Dick Hauser en DansSpelFilmEnsemble Meli Kuhn. Momenteel schrijft ze en speelt ze (try-outen), samen met haar pianist Rick Piepers, haar kleinkunst programma. Over thuiskomen.

http://www.jildoukroes.nl

 

Ik stel jullie voor aan Elise de Bree

Na een juridische loopbaan volgt Elise haar theaterhart op de kleinkunstopleiding aan de Paul van Vliet academie in Den Haag. Theater, muziek en dans zijn haar grote liefdes, deze brengt ze samen in haar humoristische en veelzijdige voorstellingen. Haar grote voorbeelden zijn o.a. Ellen ten Damme, Hadewych Minis en Van Kooten en De Bie.

 

Bio Boris-Johannes De Keyser

Boris-Johannes De Keyser (33) studeerde eerst voor filmregisseur in Brussel. Na enkele jaren de klappen van de zweep op filmsets meegemaakt te hebben en na een aantal prijzen gewonnen te hebben met zijn kortfilms, was er toch nog een verlangen naar iets anders. In Zweden op een eiland in een moeras besefte hij dat hij liever op een podium stond dan achter de camera. Hij besloot cabaret te gaan studeren aan de Koningstheateracademie in ’s Hertogenbosch. In 2022 behaalde hij zijn diploma met een mooi juryrapport.


Zaterdag 11 juni 2022

20:00

Prijzen v.a. €6.25


Genre:

Cabaret, Muziektheater, overig, Stand-up Comedy, Talentenjacht, Theater, Toneel, Volwassenen Theater

Details Prijs Aantal:
Gewoon ticketBekijk details + €12.50 (EUR)  
StudentenBekijk details + €10.00 (EUR)  
OoievaarspasBekijk details + €6.25 (EUR)  


Online event registration and ticketing powered by Event Espresso