Ik ben Anders - Open podium


We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  •  9 april 2022
     20:00 - 23:00

We mogen weer geheel coronaproof !
Komen jullie kijken en luisteren? Zaterdag 9 april, in het duurzame Zeeheldentheater in Den Haag. Het leukste theater! Voelt steeds weer als thuiskomen voelen.

Organisatie: André Anders

FB Andre Anders

 

Regina Bijlsma

Regina Bijlsma(48) is sinds 2020 studente aan de Paul van Vliet Academie

De in Friesland wonende entertainer, improvisatie actrice, vlogger, theaterdiner actrice,zangeres met vrolijk maak factor zoals docenten van de academie haar omschrijven heeft in Friesland faam gekregen door haar bekendste alter ego Brechje Vlechje, waar ze dit jaar een carnavalskraker mee scoorde.

Naast haar altijd blije enthousiaste typetje heeft Regina ook een gevoelige kant waarbij ze haar grootste kwetsbaarheid, omgaan met het verlies van haar oudste zoon tracht om te zetten in kracht door middel van  humor zelfspot en mooie liedjes samen met Gerrit de Vries  (79) haar goede vriend en pianist werkt zij aan haar debuut solovoorstelling “Dansen met de Dood

 

Lien Cornelissen

Begonnen als soloartiest, schrijft Lien Cornelissen haar eigen teksten en muziek, die zij van achter haar piano met de wereld deelt. Lien is een taalvirtuoos, haar teksten zijn naast eigenzinnig ook regelmatig dubbelzinnig. Zij deelt niet alleen wat er in haar omgaat, maar ook wat zij om zich heen ziet. Ze groeide op in de Achterhoek en verhuisde naar een studie rechten naar Den Haag. Daar kwam ze terecht in een wondere wereld. In januari 2020 ging haar avondvullende kleinkunstvoorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’ in première. Ondertussen breidde ze haar act uit met band. En in augustus 2021 bracht LIEN het album uit ‘Dit gaat nergens over’. Ze werkt nauw samen met Dylan Siemerink, die niet alleen drummer is, maar ook de muziek produceert en arrangeert. Momenteel ronden zij de opnames van hun tweede album af, dat eind 2022 zal uitkomen. Deze vormen ook de basis voor haar tweede avondvullende kleinkunstvoorstelling.

Op 9 april speelt LIEN liedjes van hun nieuwe album. En ongetwijfeld vertelt ze erover. Het is haar tenslotte nog nooit écht gelukt om haar mond te houden.

Je vindt LIEN op:
– streamingsdiensten zoals Spotify: https://lnk.to/QGj9t42A
– YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpcnNRgLwbAMCcDz6WcXzaA
– op haar website www.lienofficial.nl


Zaterdag 9 april 2022

20:00

Prijzen v.a. €6.25


Genre:

Cabaret, Muziektheater, overig, Stand-up Comedy, Talentenjacht, Theater, Toneel, Volwassenen Theater

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.