Ik ben Anders - Open podium


We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • 5 februari 2022
    19:00 - 23:00

We mogen weer geheel coronaproof !

Komen jullie kijken en luisteren? Zaterdag 5 februari, in het duurzame Zeeheldentheater in Den Haag. Het leukste theater! Voelt steeds weer als thuiskomen voelen.

Helemaal coronaproof
Zaterdag 5 februari

Ik stel jullie voor aan de Vriendendienst:
De Vriendendienst bestaat uit muzikant Peer Thielen en cabaretier Yuri Disseldorp. Samen maken zij muzikaal, snel, eerlijk en absurd spektakelcabaret. In 2019 besloten de heren hun ervaringen aan het conservatorium en de Kleinkunstacademie te bundelen en op te zoek gaan naar hét theater wat zij willen maken. Al vrij snel vielen ze op tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 en toerden vervolgens door het land met hun mede kandidaten. De jury noemde hen destijds een ‘groot talent’ en ook belangrijke media als het NRC en De Telegraaf zagen het talent van deze polder rocksterren. In 2022 komen ze naar buiten met hun aller eerste avondvullende theater voorstelling getiteld ‘Andere Mensen’. Om zo de wereld weer een beetje plezier te geven.
#CABAROCK.

Ik stel jullie voor aan Maris:
Als zangeres van een bekende soulformatie staat Iris Fricke al jaren op de grote podia. Marcel Klingeler staat als zanger van een energieke Nederpopband en als trompettist op menig feest en festival. Als MARIS gaan ze van groot en bombastisch, naar klein akoestisch eigen werk. “Na vele jaren samen, blijkt de liefde voornamelijk alleen nog tijdens het muziek maken te bestaan” Met verschillende instrumenten en twee warme stemmen maken ze kleine popliedjes over het leven en de liefde met een vleugje humor en een draadje drama.

Ik stel jullie voor aan Peter en Wieke:
Peter Kann, geboren in Canada, groeide vanaf zijn dertiende op in Nederland.  Hij studeerde in 1986 af aan de compositieopleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds 2004 is hij verbonden als repetitor bij kleinkunstopleiding Studio Selma Susanna en als docent liedschrijven-presentatie aan de Paul van Vliet Academie. Wieke Obbink studeerde Nederlandse moderne literatuur in Utrecht. Zij volgde de opleiding aan de Paul van Vliet-academie. Het contact is daar ontstaan. Zij besloten samen liedjes te gaan schrijven; Wieke de tekst en Peter de muziek. Bij Andre Anders laten zij een aantal van hun liedjes horen.

Aanvang 19 uur Open podium Zeeheldentheater in Den Haag kaarten www.zeeheldentheater.nl

Ik stel jullie voor aan Elise
Wie is Elise Reilingh

Theaterliefhebber en eerstejaarsstudent bij de Paul van Vliet academie. Elise werkt als muziek- en dans docent en heeft meerdere theatervoorstellingen geschreven en geregisseerd voor onder andere amateur theatercollectief de Vreemde Eenden. Nu probeert ze de stap te maken naar uitvoerend artiest en heeft op de academie de ideale plek gevonden om zich hierin te ontwikkelen.

Voor deze korte voorstelling bundelt ze de krachten met Karim, een enthousiast en intuïtief theatermaker met een passie voor verhalen vertellen.

Open podium 5 februari Zeeheldentheater in Den Haag. Ik stel jullie voor aan Elise en Karim.

Wie is Elise Reijlingh?
Wie is Karim Idrissi?

Eerstejaars student aan de Paul van Vliet academie.  Was hiervoor onder andere advocaat, journalist, werkte in de kinderopvang en ben pas sinds kort als acteur actief in vooral educatieve voorstellingen.  Het theater is leven. Nergens is het leven zoals het in het theater is. En daarom staan kunst en theater nu centraal in mijn leven. Why nut?

Het Zeeheldentheater is de plek waar ik mijn debuut op de planken heb gemaakt, een paar jaar terug nog maar. Ik speelde er nog nooit een zelf geproduceerd stuk. 5 februari mag ik dat wel gaan doen. Samen met mijn klasgenoot Elise, zangtalent, muzikaal wonder, stage presence én behept met een vlijmscherpe sarcastische humor waar je U! tegen zegt. Ik zie er naar uit!

Kaarten www.zeeheldentheater.nl

Organisatie: André Anders

FB Andre Anders


Zaterdag 5 februari 2022

19:00

Prijzen v.a. €6.25


Genre:

Cabaret, Muziektheater, overig, Stand-up Comedy, Talentenjacht, Theater, Toneel, Volwassenen Theater

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.