André Anders - Open podium


  • 22 februari 2020
    20:00 - 23:00

Kaarten verkrijgbaar op de speelavond aan de kassa of via andre2meter@gmail.com

Prijzen:
Studenten: 12.50
Ooievaarspas: 6.75
65+: 10,-

André Anders Open Podium is voor cabaret, zang, dans en variété. André Anders wilt jullie voorstellen aan ‘Bio Stamatios,’, ‘Hester Kerkvliet’, “Bader”, “Jeroen Jonker”,

Stamatios Doulis, voor vrienden Mike, is volgens Facebook, een 47 jarige Arkelse gitaar comedian, die al sinds zijn 13e stevig aan de weg timmert. U begrijpt dat het nooit veel kan zijn, omdat u anders natuurlijk allang van hem gehoord had. Alhoewel, Stamatios beleefde zijn ‘moments of glory’ in Talpa’s tv-programma Happy Hour en op Dumpert tv.

En tevens winnaar van de Rotterdamse Comedy impro comedy cup 2019.

Omdat hij in veel theaters en Comedyclubs niet meer welkom is, besloot hij in 2014 mede

Comedyinc.nl op te richten. Een collectief voor beginnende en gevorderde comedians, die de controverse en het absurdisme niet schuwen. Daarnaast staat er een duo theater tour gepland met de bekendste mime-speler van Nederland en Sesamstraat Hakim Traïdia, dus hou u ogen open.

Stamatios, de man met de meest indrukwekkende bakkebaarden, die u zich kunt voorstellen. Voor het overige, half Grieks, half mens. Dus, als u eens heerlijk ongegeneerd wilt lachen, wanneer iemand anders onnodig gekwetst wordt tijdens de show, komt dat zien!

De 43-jarige Hester Kerkvliet uit Beverwijk is een nieuwkomer in de comedyscene en dus een echte laatbloeier. Laat je niet foppen door haar open frisse uiterlijk. Haar grappen  hebben vaak een zwart randje en moeilijke onderwerpen worden niet geschuwd. Niet geschikt voor kleine kinderen. En haar comedy ook niet.

Kom kijken naar deze knotsgekken, grappige, ontroerende persoonlijkheid. Bader El Khalfi vertelt, maakt grappen, reflecteert en kijkt vooruit. Gewapend met een brede lach, een twinkel in zijn ogen en zelfspot neemt hij jou mee in zijn wereld vol tegenstrijdigheden en misverstanden.

Jeroen Jonker, Hagenees, altijd vrolijk, vriendelijk en op zoek naar de lach.

 

 


Zaterdag 22 februari 2020

20:00

Prijzen v.a. €0


Genre:

Cabaret, Dansvoorstelling, Stand-up Comedy