A Tourist Guide to Warsaw


  • A Tourist Guide to Warsaw
    26 januari 2020
    20:15 - 21:15

KAARTJES bestellen

Tourist Guide to Warsaw wordt geregisseerd door de gerenommeerde Israëlische acteur en regisseur Iftach Ophir.

Een van de redenen van stichting Rainbow om het stuk naar Nederland te brengen, is om het brede Nederlandse publiek en leden van de Joodse gemeenschap en de Israëlische expatgemeenschap in Nederland kennis te laten maken met de Israëlische cultuur van topklasse. Op grond van haar eerdere ervaringen is stichting Rainbow ervan overtuigd dat het tonen van waardevolle culturele uitingen van de Israëlische en Joodse gemeenschap aan het brede Nederlandse publiek bijdraagt ​​aan de strijd tegen antisemitisme en aan de verbetering van de positie van joden in de Nederlandse samenleving in dat opzicht. Bovendien wil stichting Rainbow bevorderen dat het brede Nederlandse publiek, Nederlandse joden en Israëlische expats elkaar ontmoeten, met elkaar van gedachten wisselen en elkaar beter leren kennen.

De voorstelling wordt gespeeld in het Hebreeuws en is voorzien van Engelse boventiteling. Laat je er niet door afschikken dat het stuk in het Hebreeuws gespeeld wordt. Het is een erg komisch en fysiek stuk, en je hoeft het echt niet woord voor woord te kunnen verstaan om er vreselijk om te kunnen lachen.

Early bird tickets kosten € 13. Kaartjes aan de kassa kosten € 20. Je kunt je kaarten het voordeligst bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/tourist6

 


Zondag 26 januari 2020

20:15

Prijzen v.a. €0


Genre:

Theater, Volwassenen Theater